Відділ продажу
+38 (067) 363 22 81

Цоколь чи підвал в будинку – практично та стильно

Підвальні приміщення в будинках високо цінуються серед майбутніх власників. Адже це так практично – всі речі, які використовуються рідко, можна зберігати в одному місці так, щоб вони не займали половину вашої житлової площі.

Пропонуємо Вам кілька ідей по практичному оформленню і використанню підвалу чи цоколю

Отже:

  1. Власний спортзал.

Облаштуйте своє власне «місце сили» шведською стінкою, турніком, дзеркалом та ін. І таким чином спортивний зал завжди буде під рукою. Точніше… під ногами)))

  1. Пральня.

Це економить місце в ванній кімнаті та позбавить від шуму пральної машини.

  1. Майстерня.

Для любителів щось змайструвати відмінним варіантом буде облаштування майстерні в підвалі. Зайвий шум не буде заважати іншим і ви зможете спокійно займатися улюбленою справою.

  1. Ігрова кімната.

Дуже практичне рішення для батьків, адже тепер їхні чада не будуть носитися по всій квартирі і розмальовувати стіни милими малюнками. Якщо оформити стіни спеціальними дошками для малювання, що миються, можна швидко оновити «полотно» і не витрачати час на відмивання стін. Також в ігровій кімнаті можна розмістити гойдалки, канат, спортивну стінку та мати для гімнастики. Це чудова можливість привчити дітей до спорту та здоровому способу життя.

  1. Кімнатна для відпочинку.

Хочете зустрітися з друзями, але не хочете нікуди йти? Чудовим рішенням буде організувати кімнату відпочинку з більярдом, міні-баром, майданчиком для дартсу.

  1. Домашній кінотеатр.

Переглядайте улюблені фільми у власному домашньому кінотеатрі не тільки з родиною, але й в колі друзів.

  1. Бібліотека.

Правильна розстановка меблів та книжкових полиць дозволить створити затишну бібліотеку, як в старих, добрих, сімейних фільмах. Особливого шарму додадуть камін та зручні крісла.

  1. Льох.

Важно иметь место, где можно хранить консервацию, комплекты зимних колес, санки, коляски, велосипеды и пречее.

Важливо мати місце, де можна зберігати консервацію, комплекти зимніх коліс, сані, коляски, велосипеди та ін. Також чудовою ідеєю буде суміщення декількох варіантів в одному приміщенні. Наприклад, пральня та майстерня, кімната відпочинку та домашні кінотеатр.

Удачі всім! Віримо, що наша підбірка допоможе вам у виборі правильного для вас рішення.